•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo reditelj kultnog erotskog filma

Emmanuelle je zavela generacije u bioskopima širom sveta pogledalo ga je nekoliko desetina miliona gledalaca.

Francuski reditelj i fotograf Just Jaeckin, koji je režirao kultni erotski film "Emmanuelle", umro je u 83. godini, izjavila je agenciji AFP potparol porodice.

„Jaeckin, široj javnosti najpoznatiji kao reditelj filma ‘Emmanuelle’ sa Sylvijom Kristel u glavnoj ulozi, umro je 6. septembra u Bretanji nakon duge bolesti u 83. godini. Umro je u krugu porodice, supruge Ane, vajarke, i kćerke Julije, fotografkinje“, navodi se u izjavi njegovog agenta.

„Emmanuelle“ mnogi smatraju socijalnim fenomenom. Film koji govori o seksualnim avanturama mlade žene u Aziji "požnjeo" je veliki međunarodni uspeh, od Japana do Sjedinjenih Američkih Država.

U bioskopima širom sveta pogledalo ga je nekoliko desetina miliona gledalaca, a uzmu li se u obzir ostali mediji i platforme, i puno više.

Najveću gledanost u Francuskoj je imao godine 1974., kada je evidentirano gotovo devet miliona gledanja. Na repertoaru bioskopa na pariskim Jelisejskim poljima zadržao se punih 13 godina.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...