•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pretpremijerno prikazivanje filma Ferdinand od 14. decembra

Sve one koji vole priču o najpoznatijem biku na svetu, sigurno će obradovati vest da će film “Ferdinand” pretpremijerno početi da se prikazuje od 14. decembra u bioskopima Cineplexx, CineStar, Cine Grand, Roda Cineplex i Fontana, dok je premijera sa učesnicima sinhronizacije zakazana za subotu, 16. decembar u 16 časova u bioskopu Cineplexx Delta City.

Dok se sinhronizacija filma “Ferdinand” polako privodi kraju, uzbuđenje i interesovanje mališana, ali i onih starijih, za ovaj film je sve veće. Aleksandar Radojičić pozajmio je glas glavnom junaku, dok će se u ostalim ulogama naći Tamara Krcunović, Niggor, Ivona Rambosek, Srđan Čolić (Moby Dick) i mnogi drugi.

Ferdinand je priča o biku koji nije želeo da se bori u koridi – on je hteo se druži sa svojom drugaricom Ninom, uživa u druženju sa ostalim stanovnicima farme i miriše cveće. Nažalost, nakon jednog nesporazuma, ljudi su ga doživeli kao razuzdanu zver i Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

Nakon pretpremijernih prikazivanja od 14. decembra, publika će imati priliku da animirani film “Ferdinand” pogleda u bioskopima širom Srbije od 21. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...