•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priča o američkom stripu u Kupini

Četvrto veče stripa i filma u „Kupina bioskopu“ biće posvećeno američkom stripu, a posetioci će moći da pogledaju i film „Lud za Ejmi“.

Kao što su svi posetioci ovog događaja navikli, na samoj večeri publika razgovara sa gostima. U utorak 27. avgusta od 21 sat, ljubitelje stripa i filma očekuju Dejan Kostić, urednik magazina Pressing i jedini srpski crtač u „Marvelu“ Mirko Čolaka.

Nakon diskusije sa posetiocima, biće i projekcija kultnog filma Kevina Smita – „Lud za Ejmi“. Film iz 1997. godine, govori o Holdenu koji uživa u popularnosti andergraound umetnika. On sa svojim dugogodišnjim prijateljem Bankijem kreira kultni strip Isenko i Davež, koji im donosi popularnost među devojkama.

Cena karte za veče stripa i filma u organizaciji „Kupina bioskopa“, i striparnice „Južni Darkwood“, je 100 dinara, a za posetioce su obezbeđeni i pokloni.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu