•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priča o igračkama...s dušom

Sigurno ste barem jedanput pomislili kako bi bilo da igračke ožive, imaju emocije i razgovaraju, a možda iz detinjstva još nosite traume od horor filmova poput Dečje igre ili Čakija.
Priča o igračkama (Toy Story) neće ni vama ni vašem detetu doneti traume, nego suprotno, odvešće vas i vaše dete na lepše mesto, a svoje putovanje možete da započnete na Pickboxu gde vas čekaju sva tri nastavka ovog legendarnog animiranog filma.

To je mesto gde će vaš mališan naučiti šta je zaista pravo prijateljstvo i kako treba na pravilan način brinuti o svojim stvarima. Nije bez razloga ovaj animirani film proglašen jednim od najboljih svih vremena i osvojio Oskara za specijalna ostvarenja, dok je treći deo nagrađen Oskarom kao najbolji dugometražni animirani film jer je prvi nastavak ovog animiranog filma ujedno i prvi računarsko-animirani film u istoriji, nastao 1995. godine.

Sa zaradom od sva tri dela, Priča o igračkama postao je najkomercijalniji animirani film svih vremena i četvrti najuspešniji Diznijev film u istoriji, nakon dva filma iz serije 'Pirati s Kariba', i 'Alise u zemlji čuda'.

U prvom delu, priča prati dečaka Endija koji najviše voli da se igra sa drvenim kaubojem Vudijem, ali ne zna da Vudi i ostala ekipa igračaka iz njegove sobe oživljavaju čim njega nema. Kada za rođendan Endi dobije dugo željenu igračku Baza Svetlosnog, Vudi postaje ljubomoran i avantura počinje. Radnja drugog dela popularnog animiranog filma vrti se oko otmice Vudija koji je zatočen kod zlog kolekcionara, a njegova družina iz Endijeve sobe pokušava da ga spasi. U trećem delu, Endi je odrastao i sprema se na fakultet. Ali takođe posprema i igračke koje mu više nisu potrebne, pa se na kraju igračke nađu u vrtiću na milost i nemilost igračkama koje nisu baš zadovoljne pridošlicama.

Scenario je napisala Rašida Džouns, režirao je Džon Laseter, a 2019. se očekuje očekuje i četvrti nastavak ove omiljene dečje trilogije.

„Dugo nismo želeli da snimimo nastavak jer se treći deo završio savršeno za sve. Ali kada smo došli na novu ideju za četvrti deo, jednostavno nisam mogla da prestanem da razmišljam o tome, bilo je previše uzbudljivo i znala sam da moram da napravim taj film i da ga lično režiram,“ rekla je Rašida Džouns.

Studio Pixar može da zahvali uspehu Priče o igračkama jer je taj animirani film bio rešenje za dugogodišnje finansijske probleme legendarnog studija. Priča o igračkama otvorila je Pixaru put za snimanje i ostalih uspešnih filmova poput Života buba (A Bug's Life) koji takođe možete da gledate na Pickbox.tv platformi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...