•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priest Of Evil (Harjunpaa Ja Pahan Pappi) (2010)

Policija je zbunjena nizom neobičnih smrti u helsinškoj podzemnoj železnici: niko ništa nije video, a sigurnosne kamere nisu ništa snimile. Detektiv narednik Timo Harjunpaa mora se suočiti s najstrašnijim slučajem u karijeri.

Detektiv narednik Timo Harjunpaa iz helsinške Jedinice za nasilne zločine pošten je i savestan policajac, jedan od najboljih u gradu, koji je tragičnim slučajem izgubio ćerku. Uprkos potpori kolegenice, policajke Onerve Nykänen, Harjunpaa se ne može oporaviti od gubitka. Dok razmišlja kako se osvetiti ubici svoje kćeri, istražuje slučaj niza neobičnih smrti u helsinškoj podzemnoj železnici, na kraju zaključivši da su delo serijskog ubice.

Iako se čini da je na tragu ubici, ubica se zapravo približio njemu. Harjunpaa mora pronaći počinitelja, a dok mu ulazi u trag, suočava se s ogromnom tamom u sebi i oko sebe.

CB
Žanr:krimi, triler
Godina:2010
Reziser:Olli Saarela
Scenario: Matti Yrjänä Joensuu, Leo Viirret
Uloge:Irina Björklund, Peter Franzén, Tommi Korpela
Award:1 nominacija
Studio:Matila Röhr Productions (MRP), Yleisradio (YLE)
Zemlja:Finland
Jezik:Finski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila