•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Prijatelji" se okupili na dodeli Emi nagrada

Uprkos tome što dodela TV Oskara ove godine zbog pandemije korona virusa nije održana na uobičajen način, humora nije nedostajalo tokom Pandemija.

Za to je prvenstveno bio zadužen Džimi Kimel, kao domaćin, ali su se istakle i tri glumice koje publika obožava da vidi zajedno.

Kortni Koks, Lisa Kudrou i Dženifer Aniston, to jest ženski deo glumačke ekipe Prijatelja okupio se tokom Pandemija, kako je šaljivo nazvana dodela nagrada Emi usred pandemije korona virusa.

Anistonova je bila nominovana u kategoriji glavnih glumica u dramskoj seriji za rolu u seriji Jutarnji šou (The Morning Show).

Domaćin dodele, komičar Džimi Kimel pozvao je Dženifer i iznenadio se kada je video da je pored Dženifer Aniston njena koleginica Kortni.

"Naravno da sam ovde, mi živimo zajedno", uzvratila je 56-godišnja glumica koja je u seriji Prijatelji tumačila ulogu Monike Geler.

"Džimi, cimerke smo od 1994. Godine", nastavila je šalu Anistonova, a onda se pojavila i Lisa.

"Gde bismo drugo živele?", upitala je glumica zbog koje su gledaoci širom planete zavoleli čudnu Fibi Bufe.

Umesto Rosa, Čendlera i Džoija, to jest Dejvida Švimera, Metjua Perija i Meta Leblanka, pojavio se glumac Džejson Bejtmen koji je bio jedan od gostujućih prezentera-zabavljača.

(RTS)

Podeli:



Preporucujemo