•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prijavi se na ondemand.sff.ba i u kućnoj atmosferi uživaj u izboru filmova i programa 26. Sarajevo Film Festivala u cijeloj BiH!

26. Sarajevo Film Festival bit će održan od 14. do 21. augusta u izmijenjenom formatu sa smanjenim kapacitetima dvorana i kina, dok će dio programa biti dostupan online.

Za sve one iz cijele Bosne i Hercegovine koji žele ostati u kući, za one koji žele posebno filmsko iskustvo i festivalsku atmosferu u svom domu, Sarajevo Film Festival je omogućio posebnu online platformu.
Prijavom na ondemand.sff.ba publika na svom uređaju, samostalno ili u društvu, ima priliku uživati u više od 180 najnovijih filmova iz domaće, regionalne i svjetske produkcije, uz nekoliko savremenih filmskih klasika, 5 ekskluzivnih intervjua sa zvijezdama festivala i 10 panel diskusija na temu savremene kinematografije. Za one koji nisu u BiH, paketi s ponudama su prema kategorijama dostupni i za teritoriju regije i svijet.
Filmovi iz programa U fokusu, TeenArena, Tribute to / Posvećeno (filmovi ovogodišnjeg dobitnika Počasnog Srca Sarajeva Michela Franca), Partner Presents, BH Film, te filmovi iz programa Suočavanje s prošlošću / Dealing with the Past, bit će dostupni sedam dana, od 15. do 21. augusta.
Izbor filmova i serija iz programa Takmičarski program – igrani film, Takmičarski program – dokumentarni film, Open Air, Pretpremijere serije, Kinoscope, Dječijeg programa i filmovi iz programa Dan ljudskih prava / Human Rights Day – na online platformi će biti dostupni dan nakon prikazivanja na festivalskoj lokaciji.
Ondemand.sff.ba razvijen je u saradnji sa stream servisom Shift72.
Sve o cijenama i ponudama uskoro na www.sff.ba.
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...