•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prikazana poslednja epizoda Dosjea X, Fox zainteresovan za novu sezonu

Popularna naučno-fantastična serija Dosjei X (The X Files) okončana je u utorak sa epizodom koja gotovo definitivno obećava nastavak snimanja franšize o vanzemaljcima i neobjašnjivim fenomenima.

Epizoda pod nazivom "Moja borba 2" počela je sa porukom „Ovo je kraj“, ali kreator serije Chris Carter ubrzo je nagovestio kako je reč o triku koga će pravi ljubitelji serije znati da cene.

"Uvek smo tako završavali sezone. Ovo nije film, ovo je serija. Ako fanovi misle da su prevareni onda ne znaju kako sam nekada stvarao Dosjee X. Mislim da bi se više osećali prevareni da sam ponudio pravi kraj i da se više nikad ne vratim", rekao je Carter.

U razgovoru za New York Times on je kazao kako će se snimanje serije gotovo sigurno nastaviti, ali da je problem u tome kako ponovo okupiti staru ekipu glumaca. Dodao je kako su čelni ljudi Foxa poput Dane Walden zainteresovani za kreiranje budućih epizoda.

Glumica Gillian Anderson je mnogo više oprezna, ali smatra kako je uspeh sezone od šest epizoda dovoljan da uzrokuje kreiranje preko potrebnih okolnosti kako bi se serija nastavila snimati.

"Završili smo na način gde je sve moguće. Ja živim u Londonu, imam troje dece, a David Duchovny radi na seriji Aquarius. Mnogo se stvari mora poklopiti kako bi nastavili da stvaramo Dosjee X", rekla je Anderson.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...