•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priprema se rimejk čuvenog

Stiže jedna lepa vest za sve fanove romantičnih priča i veselih plesnih filmova. Jedan od tvoraca serijala 'Glee', Brad Falchuk, novim generacijama „pokloniće“ rimejk poznatog filma iz  osamdesetih „Prljavi ples“ („Dirty Dancing“). Falchuk je ne samo autor serijala-fenomena 'Glee', već i popularne serije 'American Horror Story', a svoj talent i poznavanje želja publike sada će, iskoristiti za rimejk još jednog hita iz osamdesetih – 'Prljavog plesa', rasplesanog blockbustera iz 1987. godine.

Film će prema njegovom scenariju režirati Kenny Ortega, koreograf originalnog filma, a iako se još ne zna ko će dobiti uloge u novoj verziji, kao favoriti još su se prošle godine spominjanii Justin Timberlake i Emma Stone.

'Prljavi ples' priča je romantična priča o prvoj ljubavi mlade devojke, a koja je proslavila Patrick-a Swayze-a i Jennifer Grey. Rimejk bi u se trebao pojaviti u bioskopima od 26. jula 2013. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...