•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pročišćenje' se nastavlja !!!

Film 'Purge' je prošle godine napravio neverovatan uspeh na bioskopskim blagajnama - sa uloženih 3 miliona uspeo je da zaradi više od 87 miliona. To je bio dovoljan motiv autorima i producentima da krenu rad na nastavku koji će nositi naziv 'The Purge: Anarchy'.

Radnja nastavka će biti bazirana na paru čiji auto se pokvari u apsolutno najgorem trenutku, samo nekoliko minuta pre početka godišnjeg 'pročišćenja'. Podsetimo, pročišćenjem se naziva period od 12 sati, jednom u godini, kada zakon ne postoji i sve je legalno, uključujući i ubistvo.

Najveći problem za likove iz prošlogodišnjeg Pročišćenja je bio da se zadrže ubice van kuće. Glavni likovi u nastavku The Purge: Anarchy jedino što žele je zatvoriti se u neku kuću i zaštiti se od manijaka sa ulica.

U glavnim ulogama su Zach Gilford i Kiele Sanchez, a uz njih igraju i Frank Grillo, Michael K. Williams, Carmen Ejogo i Nicholas Gonzalez. Redatelj i scenarista nastavka biće James DeMonaco.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...