•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Procep (The Rift) (2016) - uskoro

Ova priča govori o apokaliptičnoj ideji, o kraju sveta onakvog kakvog ga mi poznajemo. Unutarnje iskustvo straha od nepoznatog i ljudska želja za preživljavanjem nateraće naše likove da pronađu pravog sebe u ovoj mitološkoj borbi dobra i zla.

Svemirski brod NASA-e srušiće se u istočnoj Srbiji i tim sastavljen od američkih i srpskih agenata biće poslat da pronađu podatke s leta, istraže olupinu i osiguraju posmrtne ostatke jedinog putnika na brodu, ali kad pronađu mesto gde se svemirski brod srušio, ništa neće biti onako kako na prvi pogled izgleda. Astronaut je nestao, a jedini trag o njegovoj lokaciji je staza koja vodi do malog sela smeštenog na obodu šume.

Kad tim počne da istražuje nesreću, ubrzo će otkriti da se astronaut nije vratio sam; nešto se vratilo s njim i to nešto nije sa ovog sveta. Dok vreme ističe, tim mora uložiti sve napore da otkrije zastrašujuću istinu iza astronautove neuspešne misije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila