•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Procurela informacija ko će biti glavni negativac u sledećem Bondu?

Dok je otpre poznato da će se u novom Bondu vratiti Daniel Craig, sporedni Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris i Sam Mendes u rediteljskom ulozi, do javnosti su procurile informacije koga bi ekipa iz MGM-a/Sonyja želela da vidi u ulozi glavnoga negativca. Ako ste gledali Serenity, Children of Men ili 12 godina ropstva, ovo vam lice ne bi trebalo biti nepoznato.

Iako nikakva službena ponuda nije poslata niti je s glumčeve strane potvrđena ikakva zainteresovanost, Chiwetel Ejiofor prva je želja studija za naslednika Madsa Mikkelsena, Mathieua Amalrica i Javiera Bardema u kregovskoj eri najslavnijeg tajnog agenta ikad. Otkad je 2004. stao pod svetla reflektora u spomenutom svemirskom vesternu Jossa Whedona, britanskom glumcu glavna je uloga definitivno vrhunac karijere. Pojavljivanje u filmu ovakvoga tipa, i to u uvek interesantnoj ulozi Bondovog glavnog protivnika, moglo bi mu učvrstiti položaj u holivudskome vrhu, a publika bi verojatno dobila još jednog pamtljivog i dostojnog protivnika neuništivog 007 tajnog agenta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...