•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Procurili detalji sa snimanja "Seks i grad"

"Seks i grad" jedna je od najuspešnijih serija svih vremena, a iako je objavljena pre 22 godine, brojni fanovi gledaju je ponovno i ponovno.

Keri, Samanta, Šarlot i Miranda osvojile su srca gledaoca, ali glumice Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintija Nikson nisu skroz uživale u svemu što se događalo iza kamera.

Za svađu između Sare Džesike Parker i Kim Katral saznalo se dok se planirao film, a sada su otkrivene i neki detalji koji dosad nisu bili tako poznati.

Posle filmova objavljenih 2008. i 2010. godine šuškalo se da će se dogoditi i treći nastavak, ali Parker je sve opovrgnula. U septembru 2017. godine rekla je kako su svi planovi stavljeni po strani i da se film neće snimati. Mnogi su govorili kako je razlog tome ponašanje Kim Katral koja je imala zahteve poput dive. Producenti su kasnije to demantovali, ali nastavile su se priče oko svađe glumica.

"Nikada nismo bile prijateljice. Bile smo kolegenice i mislim da je to zaista zdravo", komentarisala je kratko Sara Džesika svoju najbolju prijateljicu iz serije, Kim.

Tokom svih epizoda veliki naglasak je bio na činjenicu da je Keri opsednuta cipelama s potpisom Manola Blanhika. Realnost je bila malo drugačija. Parker je 2013. godine priznala da joj je nošenje visokih potpetica ozbiljno oštetilo stopala.

Sintija Nikson požalila se pre nekoliko godina na činjenicu da su sve one u "Seks i gradu" morale biti mršave i prikazivati visoko društvo i nametati neke standarde koji nisu više aktualni.

"Danas se u TV serijama pojavljuju devojke svih figura i oblina. Na primer, u seriji 'Girls' devojke su realnije i manje veštačke", istakla je.

Kim Katral je 2017. godine rekla da je upravo set serije "Seks i grad" prevagnuo u njenoj odluci da nema decu. Ističe kako je razmatrala mogućnost veštačke oplodnje 1998. godine, ali zbog prevelikog obima posla od toga je odustala.

"Samo sam promislila da svakoga dana radim po 19 sati. Moj ponedeljak je započinjao u 4:45 sati ujutro i trajao bi do 1 sat u noći dan kasnije. Nije bilo šanse da imam dete pored svega toga", ispričala je glumica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...