•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prodaje se kuća Majkl Džeksona

Kuća je procenjena na 23.9 miliona dolara, a Mauricio Ulmanski, vlasnik jedne od najvećih agencija za prodaju nekretnina u Los Anđelesu, koji je zadužen za prodaju vile, pokazaće je samo ozbiljnim klijentima koji su finansijski sposobni da sebi priušte ovo zdanje.

Ova nekretnina je sagrađena 2002. godine i u njoj je Džekson živeo sa svoje troje dece. Prostire se na površini od 1.580 kvadratnih metara u najlepšem delu Beverli Hilsa, ima sedam spavaćih soba, 13 kupatila, 12 kamina širom kuće, bazen, pomoćnu zgradu za goste i lift. Takođe, tu je i bioskopska sala, teretana sa spa centrom i vinski podrum.

Prošlog decembra na prodaji su se našli neki lični predmeti iz ove kuće, kao što su slike poznatih umetnika, srebrni predmeti i sveće. Na fotografijama koje su se pojavila na internetu predstvaljena je spoljašnost, kao i prostorije unutar kuće. Među njima su i slike spavaće sobe, koje su izazvale veliko interesovanje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...