•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Producent filma “The Grudge” preuzima viralni video

Skorašnji diplomac filmske škole sa Kalifornijskog univerziteta u Los Anđelesu Tim Shechmeister je upravo dobio odličnu ponudu od produkcijske kuće Screen Gems da njegov kratki film “Virus” postane dugometražni.

Tim Shechmeister planira da dugometražna verzija ovog 10-minutnog viralnog videa sa natprirodnim elementima bude prikazivana na festivalima, umesto da cela bude puštena na internet. Postoji i kratak trejler u kome možemo da vdimo dve devojke kako se iživljavaju na još uvek aktivnoj facebook stranici preminule “prijateljice” čemu sledi veliki šok kada počnu da dobijaju njene odgovore.

Susco i Lee će biti producenti, zajedno sa Lee-jevim producentskim partnerom Lawrence Grey-em. Schechmeister će režirati film, a scenario će pisati u kooperaciji sa svojim bratom Matt-om, kao što je to učinio i za kratki film.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...