•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Producenti tužili Valerie Harper jer im nije rekla da ima rak

Producenti broadwayske predstave 'Looped' tužili su glumicu Valerie Harper zato što im nije na vreme rekla da ima rak pluća, i od nje traže odštetu od dva miliona dolara!

U tužbi se navodi da su Valerie i njen suprug namerno sakrili činjenicu da je njoj 2009. dijagnostifikovan rak pluća, a sve zato da bi ona dobila ulogu u ovom komadu koji je premijerno prikazan 2010. Međutim, početkom 2013. se Harperovoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo i tada je ona saopštila da joj se rak proširio i na mozak, i da je u neizlečivom stadijumu.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...