•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Produkcija filma “Paradise Lost” odložena

Poznata poema Džona Miltona iz 17. veka “Paradise Lost” (“Izgubljeni raj”, prim. prev.) će biti ekranizovana od strane produkcijske kuće Legendary Pictures i režisera Alex Proyas-a. Neki od glumaca koji će se naći u njemu su Bradley Cooper, Benjamin Walker, i Djimon Hounsou, nominovan za Oskara, kako bi oživeli različite mistične likove ovog biblijskog epa.

Fotografisanje je ranije zakazano za početak januara 2012., međutim sada je to sve odloženo na određeno vreme zbog problema koji su nastali u vezi sa budžetom filma, koji je trenutno raste van kontrole.

“Paradise Lost” će koristiti kombinaciju digitalnih pomagala kako bi uspešno realizovao prikaz mnoštva anđela koji se javljaju u originalnom delu, kao i prikaz akcije koja se sastoji iz mnogobrojnih borbi u Raju, Paklu i Edenu. Međutim, zbog skupe opreme koja je potrebna za tako nešto, produkcijski budžet je porastao za nekih 10-15% pred već planiranih 120 miliona dolara, a postoji mogućnost da I dalje nastavi da raste.

Nadamo se da će se finansijski problemi uskoro rešiti kako bi moglo da se počne sa snimanjem filma u Astraliji kao što je i planirano, ili u kasno proleće ili u rano leto 2012. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....