•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala traje još danas: Hvala što ste bili s nama!

Danas je na Ondemand.kinomeetingpoint.ba posljednji dan online izdanja regionalnog filmskog festivala, koji je udružio Sarajevo Film Festival (BiH), Zagreb Film Festival (Hrvatska), Festival autorskog filma (Srbija) i Filmski festival Herceg Novi (Crna Gora).

Hvala vam što ste proteklih dana bili s nama, na našem zajedničkom festivalu.

Publici smo na Proljetnom izdanju festivala predstavili program po izboru selektora četiri festivala, a naša saradnja bit će nastavljena i kroz dva zajednička programa koji će biti održani na sva četiri festivala: u jednom ćemo predstaviti najbolje od evropske kinematografije, a u programu Jugoslavenskih klasika zajedničko kulturno naslijeđe. Pomoću umjetnosti još jednom smo, u vremenu pandemije, podsjetili na važnost suradnje, osjećaja zajedništva i bliskosti. Hvala svima za podršku u realizaciji ovog programa, a posebno publici koja nas je pratila.

Još samo danas na Ondemand.kinomeetingpoint.ba dostupan je program festivala sa 9 filmova, kao i razgovori s nekim od autora filmova: pet igranih filmova: “Krvne veze” Jeanette Nordahl, “Mladi kitolovac” Philippa Yuryeva, “Novi poredak” Michela Franca, “Sluge režima” Ivana Ostrochovskog i “Smrt filma, a i mog oca” Danija Rosenberga; dva dokumentarna: “Jedna od nas” Đure Gavrana i “Mala djevojčica” Sébastiena Lifshitza i dva jugoslavenska klasika: “Pavle Pavlović” Puriše Đorđevića iz 1975. godine i “Miris poljskog cveća” Srđana Karanovića iz 1977. godine.

Fimovi se mogu kupiti još danas: cijena pojedinačnog filma je 8 KM - 4 EUR, i bit će dostupni 48 sati od trenutka kada film prvi put bude pokrenut.

Zajedno smo donijeli novo iskustvo regionalnog filmskog festivala u sklopu Mreže festivala Jadranske regije.

Hvala što ste pratili Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala / Prolećno izdanje Festivala autorskog filma / Proljećno izdanje Filmskog festivala Herceg Novi / Proljetno izdanje Zagreb Film Festivala!

Mrežu festivala Jadranske regije podržao je potprogram MEDIA Programa Kreativne Evrope

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu