•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Promenjena priča u nastavku filma „The Adventures of Tintin“

Znalo se da se radi na nastavku filma „The Adventures of the Tintin“reditelja Steven Spielberg-a.

Producent Kathleen Kennedy je potrvrdio da, “Anthony Horowitz radi na scenariu drugog nastavka, a da se još uvek ne zna šta će biti sa trećim filmom u nizu“. Za prvi film on je rekao da su autori znali da treba da uvedu lik Tintin-a, da porade na njegovom odnosu sa Haddock-om, kao i da su znali da će pas Snowy biti u filmu. Što se drugog nastavka tiče on tvrdi da sada ekipa razmišlja koje nove likove u filmu treba uvesti. Verovatno će to biti Calculus, profesor i pronalazač koji je nagluv i koji je napravio mnogo pomagala koje Tintin koristi u svojim avanturama.

Veruje se da će kreativni tim adaptirati “The Calculus Affair,” koja je zapravo priča o profesoru Calculus-u koji je kidnapovan, ali Kennedy to još uvek nije potvrdio.

Tako da su to zapravo loše vesti za fanove “Prisoners of the Sun,” a dobre vesti za fanove “The Calculus Affair”-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...