•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Prometheus' ipak „Osmi Putnik“

Znam da smo dosadni i sa ovim filmom ali ispalo je da je on među, ako ne i prvi film od kojeg se najviše očekuje naredne godine. Potvrđeno je zvanično da će film nositi DNK Scottovog filma iz 1979., znanog u nas kao „Osmi Putnik“, a u svetu kao „Alien.“ (Kada sam tražio „Aliens“ 1986. po video klubovima širom grada prvu kopiju koju sam odgledao nosila je naziv „Osmi Putnici.“)

Elem... glumci su sada potvrdili da će film biti definitivna veza sa „Alienom“, i da će u njemu biti bića koja će nam biti dobro prepoznatljiva.

Charlize Theron, čak dodaje, „Mislim da bi ljudi trebalo da razmišljaju o ovom filmu kao o „Alienu.“

Zabavno je slušati ekipu šta sme da izjavi, a šta ne, obzirom da je još pre mesec dana čitava radnja preneta preko gomile vesti, kao i nekoliko slika koje dovoljno naglašavaju smernice i duh filma.

Kako bilo, film jeste „Alien“ i tako ga treba doživeti. Gde ste videli da danas neko ima svežu i novu ideju?

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu