•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Promo cena Kompleta za Nišville 2022 do ponedeljka, 30.maja!

U PRODAJI POJEDINAČNE ULAZNICE ZA NIŠVILLE 2022!

Predstojeći Nišville jazz festival održaće se od 5. do 14. avgusta 2022, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, od 11 do 14. avgusta na Platou niške Tvrđave.

Trenutno je aktuelna promo cena Kompleta ulaznica za Parter i bočne Tribine od samo 2.500 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom postoru, odnosno 100 dinara po koncertu!

Od ponedeljka, 30.maja 2022 Komplet Ulaznica će koštati 3.000 dinara, a u prodaji će biti i Pojedinačne Ulaznice za Parter i Tribine po ceni od 1.500 dinara za jedno veče.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na https://new.tickets.rs/event/nisville_komplet_1203

Prodajna mesta: https://new.tickets.rs/salepoints

Inače, sledeće izdanje Nišville jazz festivalaće pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i vrlo kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville Jazz Teatar festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2022. Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala http://nisville.com/sr/blog/

Foto: Nišville promo / Nemanja Đorđević

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...