•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pronađeno telo poznatog glumca

Glumac Čarls Levin nestao je 8. jula ove godine, a nestanak je policiji prijavio njegov sin.

Policija je od tada u potrazi za ovim 70-godišnjakom, te veruju da su ostaci tela koji su našli uz neprohodni put upravo njegovi.

Levin se pojavljivao u serijama "Seinfeld", "Night Court" i "Golden Girls", poslednji put je viđen u gradiću Grant Pas u Oregonu.

U objavi u kojoj tragaju za njim opisali su ga kao čoveka koji vozi narandžasti Fiat i sa sobom stalno vodi svog psa Boo Boo Beara, prenosi "Fox News".

Policija već danima traga za njim, a nedavno su otkrili njegov automobil u kojem je mrtav ležao njegov ljubimac. Zatim je pronađeno i telo za koje se sumnja da je glumčevo, ali je još uvek potrebno obaviti konačnu identifikaciju kako bi se utvrdilo da se radi o njemu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu