•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Provedite leto u vili Leonarda Dikaprija, Brusa Vilisa...

Ukoliko maštate da provedete godišnji odmor u vili Leonarda Dikaprija, Brusa Vilisa ili neke druge zvezde, sada je to moguće, pod uslovom da imate dovoljno dubok džep.

Naime, pojedine slavne ličnosti odlučile su da ovog leta iznajme turistima svoje raskošne rezidencije, verovatno kako bi poboljšale svoje finansije.

Dikaprio, kog smo nedavno imali priliku da vidimo u rimejku "Velikog Getsbija" i koji će se uskoro pojaviti u filmu "Vuk sa Vol strita", iznajmljuje vilu, koja se nalazi na čuvenoj kalifornijskoj plaži Malibu, za sumu od 76.000 do 150.000 dolara dnevno, u zavisnosti od dužine boravka.

Sa brojnim parkovima, privatnim pristupom moru, spa centrom, teniskim terenima, sportskim salama i bioskopom, ova kuća deluje kao pravi raj na zemlji.

Vilisova vila - u kojoj se zvezda serijala "Umri mušlki" oženio, iznajmljuje se za oko 20.000 dolara dnevno.

Ako više volite da se osamite daleko od letnih gužvi, na raspolaganju vam stoji privatno ostrvo Ričarda Brensona.

Ostrvo Neker, koje se prostire na 74 hektara i nalazi se u sklopu Devičanskih ostrva, može se iznajmiti od septembra za 63.000 dolara za noć, a u cenu je uključen pun pansion i tim od 60 osoba koji gostima stoji na raspolaganju.

Među ostalim poznatim ličnostima koje su rešile da ustupe svoj "skromni" dom su glumac Orlando Blum i manekenka Miranda Ker, reditelj Stiven Spilberg kao i bivši Džejms Bond, Pirs Brosnan.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu