•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prva fotografija sa snimanja filma o ljubavi Baraka i Mišel Obame

U medijima se pojavila prva fotografija filma "Southside With You", o romansi između američkog predsednika Baraka Obame i prve dame.

Na njoj su glumci Parker Sojer i Tika Samper u ulozi predsedničkog para. Film je priča o prvom letnjem popodnevu koji su proveli zajedno u Čikagu, 1989. godine, a o kom su pričali za vreme predsedničke kampanje 2012.

Američki predsednik je tada rekao da su on i Mišel prvo posetili Čikaški umetnički institut, a zatim su otišli da vide film "Učini pravu stvar" Spajka Lija.

Barak i Mišel Obama su čak snimili poruku povodom 25-godišnjice premijere tog ostvarenja. Prva dama je tada objasnila da je "Barak želeo da joj pokaže svoju sofisticiranu stranu ličnosti, odabravši delo nezavisnog, tada još malo poznatog reditelja".

"Ispostavilo se da je to bio odličan film", zaključila je ona.

Američki predsednik je kasnije zahvalio Spajku Liju što mu je "pomogao da impresionira Mišel".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu