•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prva uloga Megan Markl nakon udaje

Megan Markl vratila se glumi, ali u nešto drugačijem obliku u saradnji s produkcijskom kompanijom Disney, prenosi "Sky News".

Naime, supruga britanskog princa Herija je narator u dokumentarnom filmu "Elephant" koji će se od 3. aprila prikazivati na kanalu Disney.

Svetski poznati studio je objavio tu vest na Twitteru, a kasnije su sve kratko komentirali iz Bakinghemske palate.

"Disney je objavio saopštenje o projektu vojvotkinje od Saseksa u kojem posuđuje glas u dokumentarnom filmu", rekli su iz Bakinghemske palate.

Ova objava nije dobro primljena kod javnosti i komentarisali su da je to Megan sredio njen muž sa Bobom Ajgerom koji je na čelu te produkcijske kompanije.

"Začepite svoje uši", "Ne, hvala", napisali su neki. Drugi su poručili da će sigurno gledati film s decom i da je poznata činjenica da će Megan zaradu donirati organizaciji "Elephants Without Borders" ("Slonovi bez granica").

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu