•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prve Cineplexx Porodične dane posetilo 20.000 ljudi

Manifestaciju „Cineplexx Porodični dani – festival dečijeg filma“, koja je zatvorena u sredu, 15. novembra sa svetskom premijerom filma „Čudo“, ukupno je posetilo 20.000 ljudi!

Tokom sedmodnevnog programa, koji je prvi put organizovan u bioskopima Cineplexx u Srbiji i Crnoj Gori, prikazano je ukupno 25 filmova, među kojima je bilo čak osam novih naslova, šest filmova nagrađivanih najprestižnijim filmskim nagradama širom sveta i jedna svetska premijera. Posetioci bioskopa Cineplexx imali su priliku da poslednjeg dana festivala prvi u svetu pogledaju film „Čudo“, inspirisan istoimenom bestseler knjigom, sa Džejkobom Tremblijem, Džulijom Roberts i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama. Na veliku radost najmlađih, na velikom platnu bioskopa Cineplexx ponovo su oživeli njihovi omiljeni junaci, poput Štrumpfova, Vajane, Dori, Munje Mekvina i mnogih drugih.

Pored sjajnih naslova, mališani su mogli da uživaju i u radionicama koje su bile organizovane svakog dana tokom festivala, u okviru kojih su se najmlađi družili sa omiljenim kostimiranim junacima uz brojne kreativne radionice, igre i animacije.

Program Cineplexx Porodičnih dana je doprineo kvalitetnijem, lepšem i zabavnijem odrastanju mališana i verujemo da će postati tradicionalna manifestacija za sve ljubitelje animiranih filmova u bioskopima Cineplexx.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu