•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prve fotke igranog filma `Attack On Titan´

Manga Attack On Titan dobija svoj live-action film. Izašli su prvi posteri na kojima možemo videti kako izgledaju glumci i otprilike dobiti osećaj prostora i atmosfere filma.

Anime News Network je uz vest dala sledeću izjavu: „Prilikom izbora glumaca producent Yoshihiro Sato je rekao da nije pridavao previše paznje na sličnosti između njih i likova. Umesto toga je vodio brojne rasprave s kreatorom i ilustratorom mange ‘Attack on Titan’ Hajimeom Isayamom i birao glumce koji se mogu poistovetiti s likovima i njihovim karakterima.“

Priča je smeštena u svet u kojem Titani bauljaju uokolo i jedu ljude bez ikakvog posebnog razloga. Ako to nije dobar materijal za film, ne znam šta je. Bacite pogled na postere.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...