•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi pogled na Toma Hardyja u filmu 'Legend'

Inspišući se zloglasnim kriminalcima 50-ih i 60-ih godina Brian Helgeland je napisao scenario za film Legend, a potom ga je i režirao. Nakon godine dana produkcije otkriva prvi trailer o gangsterskoj braći Kray.

Film je zasnovan na istinitoj priči o blizancima Ronaldu i Reginaldu Kray koji su se tokom 1950-ih godina prošlog veka uspeli na zločinački tron Londona. Zloglasna braća Kray vršili su teror na stanovnicima Londona nepunih dvadeset godina dok ih ruka zakona nije napokon dohvatila.

Prema knjizi The Profession of Violence: The Rise and Fall of the Kray Twins pisca Johna Pearsona film prati uspon braće, razdoblje kada su bili napoznatija i najstrašnija imena Londona te naposletku i gorki kraj kada su osuđeni na doživotni zatvor.

U glavnoj ulozi oba blizanca je sve traženiji britanski glumac Tom Hardy, a uz njega u filmu glume i Emily Browning, David Thewlis, Christopher Eccleston, Chazz Palminteri i Taron Egerton.

Legend će svoju premijeru imati u bioskopima Ujedinjenog Kraljevstva 11. septembra ove godine, a nakon toga krajem godine kreće i međunarodna distribucija.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu