•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi pogled na jezivi horor koji je snimljen za samo 15 dana tokom pandemije

Nakon što je prošle godine objavio rimejk filma “Rebecca” za Netflix i loše prošao kod kritike, režiser Ben Vitli sada se vraća hororom “In The Earth”.

Projekat je premijerno predstavljen na Sundance festivalu ove godine i obeležava Vitlijev povratak u horor žanr, gde se proslavio kao filmaš sa ostvarenjima “Sightseers” i “Kill List”.

Film je snimljen u tajnosti za 15 dana tokom pandemije, a u njemu glume Džoel Fraj, Elora Torkija, Hajli Skvers i Ris Širsmit.

Službeni sinopsis “In the Earth” glasi: “Dok svet traži lek za katastrofalni virus, naučnica i čuvar parka kreću duboko u šumu u rutinski obilazak oko održavanje opreme. Kroz noć njihovo putovanje postaje zastrašujuće propraćeno tamom i šumom koja oživljava oko njih.”

Film će se u bioskopima pojaviti 30. aprila.

Podeli:



Preporucujemo