•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi pogled na “Pijev život”

Pogledajte prvu fotografiju iz filma “Pijev život”, čiju režiju potpisuje oskarovac Ang Li. Prvi 3D film proslavljenog reditelja Anga Lija u bioskope stiže krajem godine, a sada je objavljena prva fotografija, na kojoj vidimo zvezdu filma, malo poznatog Suraja Šarmu, i njegovog filmskog saputnika, tigra!

Iako fotografija ne odaje previše informacija, poznata je priča filma, budući da je reč o adaptaciji istoimenog romana Jana Martela, čije su glavne teme vera, nada i borba za opstanak. Sin čuvara zoološkog vrta, dečak po imenu Pi, preživljava brodolom i pokušava da opstane u čamcu za spasavanje u društvu hijene, zebre, orangutana i bengalskog tigra. Ang Li poznat je po filmovima “Pritajeni tigar, skriveni zmaj”, “Razum i osećajnost”, “Hulk”, a Oskara je osvojio za režiju filma “Planina Broukbek”.

Glavne uloge u filmu igraju: Suraj Šarma, Irfan Kan i Tobi Megvajer.

“Pijev život 3D” trenutno je u fazi postprodukcije, a njegova svetska premijera zakazana je za 21. decembar, kada će stići i u naše bioskope.

Zahvaljujemo se MCF -u

Podeli:



Preporucujemo