•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi porodični vikend u bioskopima Cineplexx

Prvi Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i „Vilin grad“ u Nišu održaće se 8. i 9. septembra.

Tokom ovog vikenda od 12 do 16 časova posetioci bioskopa „Cineplexx“ moći će da uživaju u filmovima za decu i porodicu, među kojima će biti letnji hitovi „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“, „Madagaskar 3: najtraženiji u Evropi“, „Čudesni Spider-Man 3D“, kao i nov animirani film „Hrabra Merida 3D“.

Deo Porodičnog vikenda biće zabavni prateći programi. U sva tri bioskopa gostovaće maskote iz popularnih dečijih filmova, mađioničari, balondžije i ostali zabavljači. Uz to, u holu beogradskog i kragujevačkog bioskopa će, povodom animiranog filma „Hrabra Merida 3D“, biti postavljen poligon, na kome će mališani moći da vežbaju veštinu streličarstva, pod rukovodstvom sportskog kluba „Arena No 1“.

U beogradskom „Cineplexx-u“ posetioci će 8. septembra od 15 do 17 časova moći da učestvuju i u „Ledenoj menjaži“, velikoj akciji razmene 3D kartica sa junacima iz filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”, dok će 9. septembra od 14 časova moći da se druže sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji filma „Hrabra Merida“ na srpski jezik.

Mališane koji tokom Porodičnog vikenda posete bioskope „Cineplexx“ i „Vilin grad“ očekuje po primerak časopisa „Mali Politikin zabavnik“ na poklon, dok će mali posetioci bioskopa „Cineplexx“ u Beogradu dobijati i „Fun & Fit Kids” proizvode.

U ponudi „Cineplexx-a“ će biti i specijalni Porodični meni, koji će posetiocima biti dostupan jedino uz karticu Porodičnog film kluba, po popularnoj ceni. Kartica omogućava i popuste za sve mlađe od 14 godina i još mnoge pogodnosti. Više o kartici i tome kako se učlaniti u Porodični film klub moguće je saznati na adresi http://porodicniklub.cineplexx.rs.

Porodični vikend će, nakon septembra, postati deo redovnog mesečnog programa bioskopa „Cineplexx“, uz premijere najboljih filmova namenjenih deci i porodici, poklone i promocije. Održavaće se svakog prvog vikenda u mesecu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...