•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi teaser za ‘Westworld’

HBO-ova ova serija Westworld predstavila se prvim kratkim teaserom i usprkos trajanju od samo 30 sekundi, uspešno je upakovala gomila čudnih događaja.

Naučno-fantastični vestern temelji se na istoimenom filmu Michaela Crichtona iz 1973. godine. Film je svoju radnju imao u futurističkom tematskom parku gde zbog kvara roboti počnu stvarati haos po parku.

Serija je opisana kao "mračna odiseja o rađanju veštaćke inteligencije i budućnosti greha".

"Da li si ikada ispitivala narav tvoje stvarnosti?", nepoznati glas pita Dolores, lik koji glumi Evan Rachel Wood, a koji izgleda kao da se nalazi u snu.

Uz Wood, u seriji će glumiti Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Angela Sarafyan i Simon Quarterman, a HBO sa prikazivanjem namerava da krene sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu