•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trailer za novi krimić Ala Pacina

Objavljeni su prvi trailer i poster za novi film reditelja Johnnyja Martina Hangman, koji je ove godine režirao i akcioni triler Vengeance: A Love Story sa Nicolasom Cagom.

U Hangmanu su glavne uloge ostvarili Al Pacino, Karl Urban i Brittany Snow. U ostalim ulogama se pojavljuju Sarah Shahi i Joe Anderson, a scenario su napisali Michael Caissie i Charles Huttinger.

Radnja prati detektiva iz odeljenja za ubistva Raya Archera (Pacino) koji sa svojim partnerom, kriminalističkim profilerom Willom Ruineyem (Urban) pokušava da ulovi opasnog serijskog ubicu čiji su zločini inspirisani popularnom dečjom računarskom igricom Hangman. Osim što su pod velikim stresom zbog hvatanja ubice, nije im lako ni što su pod lupom javnosti zbog novinarke Christi Davies (Snow) koja prati slučaj.

Al Pacino trenutno radi i na biografskoj kriminalističkoj drami The Irishman u kojoj glumi s Robertom De Nirom, a čiju režiju potpisuje Martin Scorsese zbog čega se mnogi Pacinovi obožavatelji raduju što je konačno došlo do ove saradnje.

Hangman još uvek nema definisan datum dolaska u bioskope, ali svakako ga očekujemo do kraja ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...