•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trejler dugoočekivanog filma o DŽUDI GARLAND

Objavljen je prvi trejler za dugoočekivani film o holivudskoj legend Džudi Garland koju će na velikom platnu oživeti Rene Zelveger (Renée Zellweger).

Kasne jeseni 1968. godine Džudi stiže stiže u Veliku Britaniju na petonedeljnu turneju kako bi nastupala na seriji rasprodatih koncerata u londonskom noćnom klubu The Talk of the Town. Radnja filma smeštena je 30 godina nakon filma Čarobnjak iz OZ-a koji je lansirao Džudi među zvezde Holivuda. Džudi ne može da radi u Americi, a da bi se brinula o svojoj deci mora da otputuje i zaradi novac, što joj najteže pada upravo jer je razdvojena od svojih mališana. Film prati legendu pred petim brakom, u poslednjoj godini života pre nego što se slučajno predozirala 1969. u svojoj 47. godini.

Rene Zelveger (Renée Zellweger), dobitnica Oskara za film Hladna planina (i dve nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns i Čikago) već izgleda fenomenalno u ulozi jedne od najvećih zvezda iz sveta zabave Zlatne ere Holivuda Džudi Garland.

Snimanje ovog filma bilo je zaista magično, “ izjavila je Rene. “Oduvek sam se divila Džudi Garland i bilo mi je zadovoljstvo da učim o ovoj veličanstvenoj ličnosti. Bila je duhovita i zanimljiva. Kada saznate kako je nekim ljudima teško da nastave život i rad u određenim situacijama, osetite poštovanje i saosećanje. Posebno u vremenu kada žene nisu držale sve konce svog života u svojim rukama.”

Rene je tokom snimanja svakog dana provodila po dva sata u pripremama za ulogu, koje su uključivale prostetiku, sočiva, perike uz kostime i šminku.

U filmu će pored nje glumiti i Jessie Buckley (Rat i mir), Finn Wittrock (Američka horror priča) u ulozi njenog petog i poslednjeg muža i Michael Gambon (Hari Poter). U ulozi njene dece gledaćemo Gemma-Leah Devereux (u ulozi mlade Lajze Mineli) i Belu Remsi (Bella Ramsey) - koju naša publika pamti kao Lijanu Mormont iz Igre prestola. Film DŽUDI režirao je Rupert Gold (Goold), poznat našoj publici po filmovima Kralj Čarls III i Istinita priča. Scenario je na osnovu pozorišne predstave-mjuzikla End of the Rainbow (Peter Quilter) napisao Tom Edž (Kruna).

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 26. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila