•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trejler filma “Čovek od čelika“!

U Panteonu superheroja, Supermen je najpoznatiji i najpoštovaniji lik svih vremena. Klark Kent/Kal-El (Henri Kavil) je mladi novinar dvadesetih godina koji se oseća otuđenim zbog moći koje prevazilaze maštu. Transportovan na Zemlju pre mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem 'Zašto sam ovde?' Vaspitavan u sistemu vrednosti svojih novih roditelja Marte (Lejn) i Džonatana Kenta (Kostner), Klark ubrzo otkriva da posedovanje nadljudskih moći podrazumeva i donošenje veoma teških odluka. Kada je svetu stabilnost najpotrebnija, on biva napadnut. Hoće li njegove sposobnosti biti upotrebljene kako bi se održao mir ili će poslužiti da se zavadi i vlada? Klark mora da postane heroj poznat kao Supermen, ne samo da bi bio poslednji svetionik nade za svet, već i da bi zaštitio one koje voli.

Režiju filma potpisuje Zek Snajder, dok glavne uloge tumače Henri Kevil, Ejmi Adams i Rasel Krou.

Film “Čovek od čelika“ u našim bioskopima će se naći od 13. juna 2013. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...