•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trejler za britanski horor triler “Kil List”

Prvi trejler za horor triler “Kill List” je izašao na internet. South by Southwest je prikazao njegovu premijeru, a film je takođe gostovao i na festivalu Toronto Film Festival. Reakcije sa oba dešavanja su bile prilično pozitivne. Pored toga, zvezda filma Michael Smiley je skoro dobio Best Supporting Actor, nagradu za najboljeg sporednog glumca od strane British Independent Film Awards.

Film je režirao Ben Wheatley, a priča je fokusirana na britanskog vojnika (Neil Maskell) koji se vraća kući svojoj porodici i pritom se pridružuje starom prijatelju (Smiley) u poslu plaćenog ubice.

Sam trejler je malo konfuzan i ne otkriva nam baš mnogo činjenica o priči, što je u neku ruku i dobra stvar, ali izgleda vraški intenzivno. Ono što možemo da vidimo nas takvom brzinom uvlači u svoj tok da nam izgleda kao da nas je neko odvukao na stranu i usred razgovora udario pesnicom pravo u lice.

Mnoge će ovaj trejler privući i poželeće da što pre odgledaju celi film, koji će u bioscope stići 3. februara 2012.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...