•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Psi glumice Drew Barrymore brinu se o njenoj ćerki Olive

Drew Barrymore ne mora brinuti da će se išta dogoditi njenoj ćerkici Olive jer glumičini psi je stalno čuvaju.

“Jako zaštitnički se odnose prema bebi. To je zbilja preslatko za videti” - rekla je Drew za People i dodala: “Mešanac Douglas stalno sedi pokraj nje i licka je, a ovčar Oliver ponaša se kao da je ona njegovo dete.”

Glumica je pre deset nedelja prvi put postala mama u 37. godini života; iako je mislila da će ona i suprug Will Kopelman biti prezaštitnički roditelji, njihovi psi više se 'živciraju' oko male Olive nego njih dvoje.

“Strahovali smo da će psi biti ljubomorni kada u kuću dođe beba. Čim smo došli iz porodilišta dali smo im njene stvari da ih ponjuše i da je prihvate kao novog člana porodice. I to se i dogodilo, prihvatili su je i mislim da su odličan dokaz teorije da su kućni ljubimci idealni partneri u odgoju i rastu dece i da nam svima ulepšavaju život” - kaže Drew.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...