•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Purple Hearts (2022)

Ove godine stiže nam iz Netflix-ove radionice jedna lepa priča o ljubavi pod nazivom „Purple harts” pod rediteljskom palicom Elizabeth Allen Rosenbaum - zasnovana na romanu “Purpurna srca” Tes Vejcfild.

U glavnim ulogama su Sofia Carson kao Cassie I Nicholas Galitzine kao Luke.

Cassie je mlada rok zvezda u usponu, jakog karaktera i još jačih stavova, borac za ljudska prava i prava žena. Njen najbolji drug Frankie (igra ga šarmantni Chosen Jacobs) je marinac i ona tako upoznaje Luke-a, bivšeg zavisnika od narkotika koji je uspeo da se uzdigne iz takvih okolnosti I postane marinac ali repovi iz prošlosti ga uporno prate….

Njih dvoje imaju potpuno drugačije žitvotne stavove i energije, stalno se sukobljavaju iako su varnice sevnule već pri prvom susretu. Dolazi do iznenadnih situacija na koje niko nije računao, koje utiču na dalji razvoj priče.

Cassie i Luke spletom okolnosti dolaze na ideju da se venčaju kako bi oboje dobili privilegije koje se stiču brakom u vojsci , ali moraju da se pretvaraju da se stvarno vole i da je prava ljubav u pitanju, inače ih čeka vojni i civilni sud, zatvor i razrešenje dužnosti kao najteža kazna za mladog narednika.

Luke odlazi u Irak, i njih dvoje kroz komunikaciju (na koju su obavezni jer se jel te “vole”) počinju da se upoznaju i zbližavaju... inspirisana okolnostima Cassie piše svoj najveći hit “Came back home” .U jednoj od operacija Frenkie nažalost gubi život a Luke biva teško ranjen, tako dobija orden Purple harts koji se dodeljuje vojnicima za hrabrost i zasluge SAD-u, (otud i naziv filma).

Cassie nastavlja da piše pesme i komponuje, biva sve popularnija i traženija. Odlična muzika u filmu doprinosi emocijama i celokupnoj romantičnoj atmosferi i za to su zaslužni Blake Neely i Toni Kanal.

Kako su u braku Cassie mora da se brine o svom povređenom suprugu i tu se rađa prava ljubav. Međutim, Luke-a stižu problemi iz prošlosti i on ih priznaje svojoj voljenoj. Dolazi do žustre svađe, saznaje se za njihov „lažni” brak , završavaju na vojnom sudu, Luke postupa vrlo časno ali ipak bude razrešen. Njegov otac je ponosan što je konačno postao pravi muškarac.

Cassie ima svoj prvi veliki koncert gde je kao pravi profesionalac stavila svoje emocije sa strane i dala svoj maksimum. Publika je u transu i potpuno je obožava!

Da li će se Luke izboriti za svoju , sada već zaista voljenu, suprugu obavezno pogledajte u ovom divnom i poučnom ostvarenju.

Autor: Marina Jovanović

Žanr:drama, muzički, romansa
Godina:2022
Reziser:Elizabeth Allen Rosenbaum
Scenario:Kyle Jarrow, Liz W. Garcia
Uloge:Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs
Uzrast:TV-14
Award:1 nominacija
Studio:Alloy Entertainment, Embankment Films, Gidden Media
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:122 minuta
Podeli:



Preporucujemo