•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pythonovci će održati četiri dodatna showa

Pošto su ulaznice za njihov show najavljen za juli sledeće godine prodate za 43,5 sekundi, Monty Pythonovci će održati četiri dodatne predstave, objavili su u ponedeljak organizatori.

Legendarni britanski komičari okupiće se po prvi put nakon trideset godina te će održati ukupno pet predstava u londonskoj Areni O2 od 1. do 5. juli 2014., prenosi BBC.

Petorica živih članova skupine, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin i Terry Jones, okupiće se na sceni prvi put od 1983. kad su zajedno dovršili svoj poslednji projekt - film "Smisao života Montyja Pythona".

Prošle nedelje su na konferenciji za štampu u Londonu najavili da publika u Areni O2 može očekivati "humor, patetiku, muziku i malu dozu staromodnog seksa".

John Cleese je rekao da će "biti novih stvari u showu". "Ljudi žele videti stvari s kojima smo nekada imali uspeha, ali mi ne želimo nastupiti na predvidljiv način", rekao je Cleese.

Upitan za razloge ponovnog okupljanja, Terry Jones je kazao da su Pythonovci želeli proveriti "jesu li još uvek smešni", te kako bi "zaradili puno novaca i otplatili hipoteke".

Petorica članova slavne skupine poslednji su se put zajedno pojavili u javnosti na Festivalu komedije u Aspenu 1998. Šesti član skupine Graham Chapman preminuo je 1989. godine.

Njihov izvanredno uspešan serijal "Leteći cirkus Montyja Pythona", prikazivan na BBC-ju od 1969. do 1974., sa svojim je nadrealističnim, netipičnim humorom učinkovito izbrisao sva postojeća pravila tradicionalnih komičnih skečeva.

Snimili su filmove "Monty Python i Sveti gral", "Brianov život", te "Smisao života Montyja Pythona".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu