•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Queen Latifah i Robert Duvall pridružuju se Sandler-ovoj košarkaškoj komediji ’Hustle’

Uspeh Hubie Halloween-a na Netflix-u, Adam Sandler obezbedio je glumačku ekipu za njegov sledeći filmski projekat. Nazvan ’Hustle’, sportski komediografski film na temu košarke režiraće Jeremiah Zagar. Kao deo njegovog produženog produkcijskog posla sa Netflix-om, Sandler će takođe producirati projekat pod njegovom Happi Madison producentskom kućom sa LeBron James-om 'The SpringHill Company i Roth/Kirschenbaum Films.

U glavnim ulogama, pored Adama Sandlera, su dobitnik oskara Robert Duvall (To Kill a Mockingbird) i Ben Foster (Hell or High Water). U glumačkoj ekipi takođe su NBA zvezda Juancho Hernangomez, Jordan Hull (The L Word: Generation Q), Maria Botto (Mad Dogs), novajlija Ainhoa Pillet i sportski komentator Kenny Smith.

Čini se da je ovo što imamo ovde dobra sportska komedija o ambicioznim košarkašima koji samo žele da se plasiraju u velike lige. Napisan od strane Taylor Materne i nominovanog za Oscara Will Fetters-a, u Hustle-u glumi Sandler kao „košarkaški skaut koji otkriva jednog igrača sa gadnom prošlošću u inostranstvu i preuzima na sebe da ga dovede bez odobrenja njegovog tima. Sa veoma malo šansi, oni imaju još jedan poslednji pokušaj da dokažu da imaju potrebno za uspeh u NBA-u".

Sandler je imao malo naslova u ​​karijeri od objavlјivanja filmova na Netflix-u. Već smo ga videli u nekoliko filmova za stream servis, poput ‘The Week Of’, ’The Ridiculous 6’ i ’Murder Mistery’. Takođe je premijerno izveo novi specijalni sadržaj na streamer-u, Adam Sandler: 100% Fresh, 2018. godine. Njegov najnoviji film, Hubie Halloween, postao striming na usluzi za sablasnu prazničnu sezonu. Iako je film kod gledalaca i kritičara izvukao različita mišlјenja, još uvek može da se smatra velikim hitom za Netflix, jer je debitovao na prvom mestu na Netflix-ovoj Top 10 listi u trendu.

Što se tiče ostalih zvezda Hustle-a, Queen Latifah je nedavno viđena kao Hattie McDaniel u Ryan Murphy-evoj Netflix seriji ’Hollywood’. Robert Duvall glumio je zajedno sa Steve McQueen-om u filmu ’Widows’ iz 2018. godine, a takođe je zacrtao ulogu u predstojećem sportskom filmu ’12 Mighty Orphans’ zajedno sa Martin Sheen-om. Takođe je očigledno veoma poznat po njegovim na desetinama filmskih uloga koje datiraju unazad nekoliko decenija. Foster je imao ulogu u trileru ’Galveston’ iz 2018. godine i može biti viđen u predstojećem biografskom filmu ’Harry Haft’ u naslovnoj ulozi.

Takođe je u pripremi još jedan predviđeni film na temu košarke, sa ’Space Jam: New Legacy’, koji treba da se pojavi sledeće godine. Nastavak originala iz 1996. godine, u filmu glumi LeBron James, koji se udružuje sa Bugs Bunny-em i drugim Looney Tunes likovima kako bi krenuli na grupu zlikovaca iz crtanih filmova u košarkaškoj igri visokih uloga koju gleda čitav svet. Režiju potpisuje Malcolm D. Lee, a film treba da bude prikazan u bioskopima 16. jula 2021.

Još uvek nije jasno kada će ’Hustle’ početi da se snima ili kada će film početi da se emituje na Netflix-u. Za sada možete da gledate ’Hubie Halloween’ i druge Sandlerove Netflix projekte sada na usluzi striminga.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu