•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

R.I.P.D. (2013)

Jeff Bridges i Ryan Reynolds u SF akcionoj komediji predvode vanzemaljski R.I.P.D.- Rest in Peace Department aka Agente za počivale u miru. Oni služe ljudima i štite ih od destruktivnih duša koje odbijaju mirno preći na "drugu" stranu. Šerif Roy Pulsifer (Bridges) prati monstruozne duhove koji se pretvaraju u naizgled obične ljude. Njegova je misija hapšenje i privođenje pravdi posebne vrste kriminalaca koji pokušavaju izbeći konaćnu presudu i kriju se na Zemlji.

Kada je legendarnom šerifu dodeljen novi mladi partner Nick Walker, nesuglasice moraju ostaviti po strani kako bi mogli funkcionisati kao vrhunski tim. Kad razotkriju zaveru koja bi mogla uništiti život kakvog poznajemo, dva najbolja agenta za počivale u miru moraju ponovno uspostaviti kosmičku ravnotežu... ili gledati kako prolaz prema drugom svetu počinje ljute duše slati u krivom smeru...

R.I.P.D je solidan film, dobre akcije i specijalnih efekata, ali i suviše principijalno podseća na legendarne 'Ljude u crnom' iako nije priča ista, samo donekle slična. Zamerka se može uputiti i na priličnu linearnost u filmu - ide se od jedne do druge tačke, ispunjavaju se neki zadaci ili pronalaze novi tragovi za dalju istragu, kao da je u pitanju neka video igrica. Pohvalna je ideja i realizacija, ali nije u pitanju ostvarenje koje će steći kultni status.

Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:2013
Reziser:Robert Schwentke
Scenario:Phil Hay, Matt Manfredi
Uloge:Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Mary-Louise Parker
Uzrast:PG-13
Box office:33.6M USD
Studio:Universal Pictures, Original Film, Dark Horse Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.universalstudiosentertainment.com/ripd/
Jezik:Engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....