•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

RAVNO SELO FILM FESTIVAL - Otvoren konkurs za originalni debitantski scenario

Ravno selo film festival, čiji je izvršni producent preduzeće Zillion film doo raspisali su konkurs za originalni debitantski scenario. Pravo učešća na konkursu imaju samo fizička lica, državljani Republike Srbije, čija dela nisu prikazivana, ni objavljivana do sada i koji svoje radove pošalju počev od 3.4. zaključno sa 6. majem. Najbolja izabrana originalna priča – sinopsis i iz njega izveden originalan scenario biće nagrađen u iznosu od 1500EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Petar Ristovski, direktor festivala, objasnio je: “Kao što smo najavili na FEST-ovoj konferenciji, pobednik našeg nagradnog konkursa za originalni debitantski scenario dobiće priliku sa uredničkim timovima Zillion filma da dalje razvija svoj projekat. U zavisnosti od kvaliteta dobijenog materijala, Zillion film planira da proizvede jedan dugometražni igrani film baziran na pobedničkom scenariju.“

Zainteresovani scenaristi bi trebalo da pripreme sinopsis, scenosled (treatment), autorsku eksplikaciju i lične podatke i pošalju na mejl: scenario@ravnoseloff.com, najkasnije do 6. maja.

Pravilnik konkursa i dodatne informacije svi zainteresovani mogu pogledati na zvaničnom sajtu Ravno selo film festivala www.ravnoseloff.com.

Ravno Selo Film Festival selo održaće se po treći put ove godine od 21-23. juna.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...