•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

REPERTOAR POZORIŠTA LUTAKA

Tokom ove sedmice na repertoaru Pozorišta lutaka su predstave „Bila jednom jedna zima“ i „Vuk koji je ispao iz knjige“.


Četvrtak, 26. januar, 18.00
„Bila jednom jedna zima“

Priča o jednoj dalekoj, raspevanoj i zaleđenoj šumi u kojoj žive Ćira, Vuk Vule, Lija Mudrolija, Tata Zeka, Mali Zeka i Meda Elvis. Kroz njihove zgode i nezgode deca mogu saznati mnogo toga o dobroti i prijateljstvu.

Članovi glumačkog ansambla Nataša Ristić, Davorin Dinić, Srđan Miljković, Toma Bibić, Marija Cvetković i Dejan Gocić su pored glumačkih, iskazali i svoje druge talente jer svako od njih potpisuje i neke od elemenata predstave: dramatizaciju i adaptaciju teksta, režiju, tekstove songova, izbor muzike, muzičku obradu, korepeticiju, kostime, scenografiju, dizajn plakata i programa.

Nedelja, 29. januar, 11.30
„Vuk koji je ispao iz knjige“

Junak priče je naoko strašni vuk, koji je slučajno ispao iz police sa knjigama, u sobi u kojoj drema veliki mačak. Bežeći od mačka, vuk pokušava da se vrati u svoju knjigu, ali ni u jednu priču se ne uklapa: u priču o ovčici Aski stigao je prerano, zatim pravi zbrku sa staklenom cipelicom u bajci o Pepeljugi, potom neslavno prođe u mačevalačkom obračunu iz priče o tri musketara, posle naljuti barona Minhauzena, a onga ga još umalo ne pojede veliki kineski zmaj… I to baš pred sam kraj! A da li će na kraju vuk ipak pronaći svoje pravo mesto?

Predstavu je režirao Dragoslav Todorović, a uloge tumače: Lazar Nikolić, Davorin Dinić, Mirjana Đorđević, Srđan Miljković, Toma Bibić, Marija Cvetković, Dejan Gocić i Jelena Đorđević.

Fotografije:

Bila jednom jedna zima: Foto Art

Vuk koji je ispao iz knjige: Foto Selma

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...