•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

REPERTOAR POZORIŠTA LUTAKA

Tokom ove sedmice na repertoaru Pozorište lutaka su predstave „Dobro jutro, laku noć“ i „Mala princeza“.

Četvrtak, 1. decembar, 18.00
„Dobro jutro, laku noć“

Predstava je sačinjena od bajki „Nosorog i njegova dobra vila“ i „Mister Krokodil“ engleskog glumca i pripovedača Donalda Biseta. Jedna je za buđenje, druga za uspavljivanje. One ističu etičke vrednosti važne za odrastanje - prijateljstvo, ljubav i pravičnost.

Predstavu je režirao Todor Valov, a uloge tumače Stanislava Joković, Srđan Miljković i Jelena Đorđević.

Nedelja, 4. decembar, 11.30
„Mala princeza“

Predstava „Mala princeza“ u režiji Aleksandra Kanjevca govori o uobraženoj princezi koja divno peva, njenim proscima, mlinarevom sinu, jednom magarcu, datim obećanjima i onome što ona sobom nose. Temelji se na glumačkoj i animatorskoj veštini. Odlikuje se živom i dopadljivom muzikom kao i dinamičnom i lepršavom igrom.

Uloge tumače: Marija Cvetković, Stanislava Joković, Davorin Dinić i Srđan Miljković.

Podeli:



Preporucujemo