•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

RETROSPEKTIVA USPONA KULTNE FRANŠIZE X-MEN-A

Premijera filma “X-Men: Mračni Feniks”, održaće se 5. juna u svim bioskopima, a karte su već u prodaji i mogu se kupiti na svim blagajnama domaćih bioskopa .

Studio 20th Century Fox snimio je, kako autori najavljuju, poslednji nastavak čuvene sage i ponudio ljubiteljima franšize kratak video o nastanku i razvoju legendarnih likova iz filmova X-Men sa izdvojenim insertima i izjavama glumaca.

Privlačnost čuvenim superherojima traje skoro 20 godina kod publike širom sveta, a poznati junaci i njihovi voljeni likovi imali su svoj uticaj na popularnu kulturu današnjice.

Domaća publika biće u prilici da uživa u poslednjem nastavku kultnog serijala “X-Men: Mračni feniks”, ovaj put najviše okrenutog ka najmoćnijem ženskom liku Marvelovog stripa, mutantkinji Džin Grej.

Reditelj Sajmon Kinberg rekao je da se ovaj nastavak razlikuje od svih predhodnih i tematski i stilski i da je, nakon skoro dvadeset godina došlo vreme za promene. "Osećao sam da je hrabriji ton potreban za ovu priču, koja je intenzivnija i intimnija. Moj posao je bio da se postaram da svi shvate da radimo potpuno drugačiji X-Men, koji je realniji i bliži publici."

Uloga crvenokose heroine koja se pretvara u svoj alter-ego Feniks, ponovo je pripala mladoj engleskoj glumici Sofi Tarner („X-Man Apokalipsa“) poznatoj po ulozi Sanse Stark, iz planetarno popularne serije „Igra Prestola.“ U ostalim ulogama našli su se: Dženifer Lorens, Džejms Makavoj, Nikola Hoult, Majk Fasbender i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...