•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ROMANTIČNA KOMEDIJA „UKRATKO“ OD DANAS U BIOSKOPIMA: ŠTA UČINITI KADA VREME NIJE NA VAŠOJ STRANI?

Romantična komedija sa elementima fantastike film „UKRATKO“ (Long Story Short) od danas je na redovonom repertoaru domaćih bioskopa širom Srbije. Ljubavna poslastica koja stiže u pravi čas da nam produži letnji odmor i uživanje.

Topla, smešna i fantastična priča o tome šta se dešava kada previše odlažemo stvari i film koji poručuje da pazimo šta želimo - jer šta ako nam se to zaista ostvari? U ovom slučaju kredo „samo jednom se živi“ pada u vodu i pokazuje nam na komičan način posledice loših odluka.

Tedi se budi jutro nakon svog venčanja i otkriva da može da putuje kroz vreme, tako što na svakih nekoliko minuta prelazi u narednu godinu svog života.

Glavni protagonista ove romanse jeTedi (Rejf Spal) koji stalno kasni sa važnim stvarima. Njegove nezavidne veštine upravljanja vremenom navele su ga da dođe na novogodišnju zabavu u poslednjim sekundama odbrojavanja do ponoći, gde naleće na potpuno nepoznatu, ali zanimljivu devojku Lien (Zahra Njuman).

Rejf Spal, glumac koji je poznat po ulozi zapostavljenog i ostavljenog partnera u filmu „Jedan dan“ (One day) u kome igra pored En Hatavej, takođe je učestvovao i u nagrađivanom ostavrenju „Opklada veka“ (The Big Short) u kom je kadrove delio sa Bredom Pitom, Kristijanom Bejlom, Rajanom Gozlingom i Stivom Karelom.

Reditelj filma je australijski glumac Džoš Loson (Josh Lawson) koga uskoro možemo očekivati u novoj verziji filmskog klasika „Mortal Kombat“ koji je baziran na video igrici.

Romantična komedija za kraj avgusta „Ukratko“ je tu da nas podseti da nema mesta panici iako se septembar primiče i da leto može da se produži onoliko koliko mi to želimo.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila