•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams, rođena 17. novembra 1978. godine je kanadska glumica. Nakon diplomiranja na York University-ju 2001. godine, radila je na kanadskoj televiziji i učestvovala u ostvarenjima kao što su: “My Name is Tanino”, “Perfect Pie”, za koje je nominovana za Genie Award, i “Slings and Arrows”, za koju je dobila Gemini Award. Njen prvi holivudski film je bila komedija iz 2002. godine “ The Hot Chick". McAdams-ova je stekla slavu 2004. godine ulogom u komediji “Mean Girls” i u romantičnoj drami “The Notebook”. 2005. godine se pojavila u romantičnoj komediji pod nazivom “Wedding Crashers”, psihološkom trileru “Red Eye” i u porodičnoj drami “The Family Stone”. Mediji su je proglasili “novom Julia-om Roberts".

Međutim, glumica se povukla iz javnog života tokom 2006. i 2007. godine. Tokom ovog vremena odbila je glavne uloge u mnogim filmovima, a jedan od njih je i “The Devil Wears Prada”.

McAdams-ova živi u Harbord Village-u, blizu Toronta, Ontario, Kanada. Imala je emotivne veze sa Ryan-om Gosling-om i Josh-om Lucas-om, a sada je u vezi sa Michael-om Sheen-om.

Tokom 2012. godine, ovu glumicu možemo gledati u romantičnoj drami “The Vow”, u kojoj joj je partner Channing Tatum. Njih dvoje igraju mladi bračni par koji doživljava saobraćajnu nesreću, nakon koje ona zbog povrede mozga gubi pamćenje i ne može da se seti svog supruga i njihovog zajedničkog života.

Rachel McAdams “donosi” dovoljno fizičkog šarma i emocionalne topline svojim ulogama.

Filmografija:

2001 Shotgun Love Dolls

2001 The Famous Jett Jackson

2001 My Name is Tanino

2002 Guilt by Association

2002 Earth: Final Conflict

2002 Perfect Pie

2002 The Hot Chick

2003 Slings and Arrows

2004 Mean Girls

2004 The Notebook

2005 Wedding Crashers

2005 Red Eye

2005 The Family Stone

2007 Married Life

2008 The Lucky Ones

2009 State of Play

2009 The Time Traveler's Wife

2009 Sherlock Holmes

2010 Morning Glory

2011 Midnight in Paris

2011 Sherlock Holmes: A Game of Shadows

2012 The Vow

2012 Untitled Terrence Malick Project

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
U prodaji poslednji kontingent karata za večerašnji...