•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rachel Weisz se pridružuje ekipi Railway Man-a

Glumica Rachel Weisz se pridružila ekipi Railway Man-u za Lionsgate i reditelju Jonathan-u Teplitzky-ju (Burning Man).

Sama priča je bazirana na Eric Lomax-ovoj autobiografiji, koja detaljno opisuje njegovo zarobljavanje od strane japanskih vojnika u Drugom svetskom ratu, gde je radio na ozloglašenoj „železnici smrti“ u Burmi. Priča je podeljena na periode njegovog života kao mladog vojnika i na period kada je on odrastao čovek koji još uvek ne može da u potpunosti shvati svoje iskustvo vezano za torturu.

Colin Firth će igrati odraslog Eric-a Lomax-a, a Jeremz Irvine će biti u ulozi njega kao mladića. Rachel Weisz će biti u ulozi njegove žene, Patti, koja ga ubeđuje da krene na put da pokuša da se pomiri sa svojim nekadašnjim zarobljivačima.

Jonathan Teplitzkz režira „The Railway Man-a“ po scenariju Frank-a Cottrell Boyce-a i Andz Paterson, koji je adaptiran iz Eric Lomax-ove autobiografije.

Snimanje filma „The Railway Man“ počinje u februaru, biće snimano na lokacijama u Velikoj Britaniji, Tajlandu i Australiji.

„The Railway Man“ dolazi u bioskope tokom 2013-te godine i glume Colin Firth, Jeremy Irvine, Rachel Weisz. Film režira Jonathan Teplitzky.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...