•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Radi se na nastavku filma "Wanted"

Konačno se počelo raditi na nastavku filma "Wanted", čije je dalje snimanje najavio sam režiser Timur Bekmambetov. On je objasnio da se trenutno razvija scenarijo za film "Wanted 2" , koji će, kada bude završen, zaista šokirati publiku.

"Pre tri nedelje se desila neverovatna stvar. Već tri ili četiri godine nismo radili ništa vezano za film. Jednostavno smo stali. A onda sam, pre tri nedelje, došao na tu ideju i svi su je zavoleli. Mislim da smo sada na pravom putu. Pišemo scenarijo koji će zaista biti šokantan", kazao je Bekmambetov za The Playlist.

U originalnom filmu "Wanted", koji je baziran na stripu Marka Millara i J. G. Jonesa, glavne uloge su igrali Džejms Mekavoj i Anđelina Džoli. Budžet za snimanje filma je iznosio 75 miliona dolara, a ukupno je zaradio 341 milion.

Reditelj je objasnio da će radnja filma slediti Veslija Gibsona, lika koji je igrao Mekavoj.

"To je nastavak priče. U glavnoj ulozi je Vesli Gibson. Svi drugi su mrtvi i sasvim je logično da ih ne možete ponovo oživeti. Priča je o istom liku, istoj mitologiji, ali sa neverovatnim obratom", dodao je Bekmambetov.

Datum izlaska filma još uvek nije precizno određen.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu