•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rami Malek je negativac u filmu ‘No Time to Die’ i traži osvetu

Novi trejler No Time to Die je izašao, vraćajući Daniel Craig-a na poslednju vožnju kao James Bond. Pored nekih akcionih scena koje ubrzavaju rada srca, trejler baca novo svetlo na glavnog negativca filma - Safina, koga glumi oskarovac Rami Malek, i na to kako će njegovi planovi napraviti propast ne samo za Bonda, već i za ceo svet.

U skladu sa Bond tradicijom, Safin ima zapanjujuću deformaciju lica i ličnu osvetu koja uklјučuje oduzimanje života milionima ljudi. Čini se da Safin sebe doživlјava kao heroja, napominjući u jednom delu trejlera da i on i Bond „iskorenjuju lјude kako bi svet učinili bolјim”, ali da su njegove sopstvene metode „sređenije” od Bond-ovih.

U drugom delu trejlera, Bond-ovo lјubavno interesovanje za Madeleine Swan nagoveštava ličnu istoriju koju deli sa Safin-om zbog čega želi da se osveti. Da li će ta osveta biti nad Bond-om ili Swan ostaje da se vidi. U prethodnom trejleru, Bond je mogao da primeti Safinu da „Istorija nije lјubazna prema lјudima koji se igraju Boga“, ukazujući da je kraj igre za negativca haos na globalnom nivou iz nekog uvrnutog osećaja altruizma.

U prethodnim intervjuima sa glumačkom ekipom i ekipom filma, Safin je opisan kao "hiperinteligentan" i "gadan posao", koji kontroliše organizaciju koja je opasnija od samog Spectre-a. Jasno je da će Rami Malek izazvati Bond-a na ličnom i profesionalnom nivou na način na koji to nije učinio nijedan drugi zlikovac.

Zanimlјivo je da se Christoph Waltz kao Ernst Stavro Blofeld takođe kratko pojavlјuje u trejleru razgovarajući sa Bond-om iz zatvorske ćelije. Zbog toga se čini da je Spectra još uvek na neki način uklјučen u priču, a čak je moguće i da je Safin novi šef zle organizacije nakon što je Blofeld uhvaćen.

Pored zlikovaca, trejler obećava akcionu avanturu James Bond-a koja takođe odiše emotivnim akordom. Još jedna značajna stvar je da Craig nije sam u izvođenju akcionih vratolomija u trejleru. Fatalna ženska figura koju glumi Ana de Armas i lik Lashane Lynch koji je zamenio Bond-a kao novi 007, obe imaju puno scena u kojima pokazuju njihove akcione sposobnosti.

Činjenica da će ovo biti poslednji Bond-ov film u kojem će Daniel Craig biti u glavnoj ulozi znači da su očekivanja obožavalaca nebeska za prikladnu labudovu pesmu koja će glumcu priznati preuzeti ulogu ikonskog britanskog superšpijuna. I čini se da je ekipa koja stoji iza filma učinila sve napore da bi ispunila ta očekivanja.

U filmu režiranom i scenariju napisanom od strane Cary Fukunaga-e, No Time to Die, predstavlja u glavnim ulogama Daniela Craiga, Ralpha Fiennesa, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen i Ramia Maleka.

Film u bioskope stiže 20. novembra.

Podeli:



Preporucujemo